badkamer renovatie

Badkamer renovatie; wat komt daar bij kijken?

Een ervaren aannemersbedrijf gevestigd in Dordrecht. Dat is wat wij van R.V. Bouw- en Timmerbedrijf zijn. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding en professioneel afgeleverd werk. Dat is waar wij om bekend staan. Een tevreden klant. Dat is wat voor ons centraal staat. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan aanbouw, opbouw, dakkapellen en -ramen, badkamer, toilet, kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds, glaswerk en overige timmerwerken. De afgelopen jaren zijn er tal van dit soort projecten door ons uitgevoerd in Dordrecht en omstreken. In dit artikel vertellen wij u graag meer over wat er bij een van die projecten – badkamer renovatie – allemaal komt kijken.

Badkamer laten renoveren

De badkamer laten renoveren is een van de voorkomende werkzaamheden in de woning die wij voor u kunnen verzorgen. Wanneer uw huidige badkamer gedateerd is of wanneer u meer uit deze ruimte wenst te halen, ligt een renovatie of zelfs een verbouwing van de badkamer ervan voor de hand. In het eerste geval kan uw badkamer al een geheel nieuwe look krijgen door het vervangen van een aantal elementen. U kunt hierbij denken aan het neerzetten van een nieuw bad of het installeren van een moderne douchecabine. In het laatste geval wordt uw badkamer geheel vervangen en wordt de ruimte opnieuw ingedeeld. Vaak wordt er dan ook voor gekozen om een controle op de leidingen en de afvoer te laten doen, en de ventilatie te laten verbeteren. Op deze manier wordt het meeste uit zo’n badkamer verbouwing gehaald.

Onze werkwijze

Wij van R.V. Bouw- en Timmerbedrijf hebben veel ervaring in badkamer renovatie. Onze werkwijze is dat wij flexibel en oplossingsgericht zijn. Daarnaast denken wij graag met u mee om een voor u zo goed mogelijk eindresultaat te bewerkstelligen. Zo wordt er met u gekeken naar de juiste indeling en producten. De opties hierin zijn eindeloos en kunt u volledig zelf bepalen. Op deze manier creëren wij in goed overleg uw gedroomde badkamer. Tijdens het (ver)bouwen proberen wij de last hiervan voor u zo klein mogelijk te houden door bijvoorbeeld de werkplek schoon en netjes achter te laten, het verspreiden van stof zoveel mogelijk tegen te gaan, geen harde muziek te laten klinken en niet op de werkplek te roken. Tijdens het (ver)bouwen verzorgen wij ook de gehele coördinatie tussen de verschillende disciplines. U kunt hierbij denken aan metselwerk, stukadoorswerk en loodgieterswerk. Op deze manier zijn wij voor u het enige aanspreekpunt, blijven de lijntjes kort en wordt u maximaal ontlast. Eventuele noodzakelijke service of nazorg verlenen wij natuurlijk ook.

Wilt u ook uw gedroomde badkamer werkelijkheid zien worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om u te adviseren en u een vrijblijvende, heldere offerte aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *