R.V. Bouw- en Timmerbedrijf; uw aannemer in Dordrecht

Op zoek naar een betrouwbare aannemer omdat u uw woning wilt laten verbouwen? Dan bent u bij aannemersbedrijf R.V. Bouw- en Timmerbedrijf aan het juiste adres.  Als aannemer in Dordrecht voeren wij een breed scala aan bouw- en timmerwerkzaamheden uit voor particulieren én bedrijven. Dit doen wij niet alleen in Dordrecht, maar ook in omliggende gebieden zoals Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Heeft u concrete wensen met betrekking tot het verbouwen van uw huis, zoals het laten plaatsen van een dakkapel, een opbouw of aanbouw of het renoveren van de badkamer of het toilet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. R.V. Bouw- en Timmerbedrijf beschikt over veel kennis en vaardigheden. Hierdoor zijn wij in staat om uw wensen om te zetten in specifieke plannen en leveren we een mooi en kwalitatief goed eindproduct.

Uw betrouwbare aannemersbedrijf in Dordrecht

Door de vele ervaring is R.V. Bouw- en Timmerbedrijf een betrouwbaar en professioneel aannemersbedrijf in Dordrecht en omstreken. Van het plaatsen van een aanbouw tot aan het vervangen van het glaswerk; wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden in en om uw huis. Wij houden van een persoonlijke aanpak en begeleiden u het complete traject. Van het eerste gesprek bij het bespreken van uw wensen en uw concrete plannen, tot aan de bouw en het eindresultaat. U beschikt het complete traject over één professionele partner die al uw zorgen uit handen neemt. Hebben we te maken met meerdere disciplines die aan bod komen bij de verbouwing? Dan verzorgt R.V. Bouw- en Timmerbedrijf de coördinatie tussen de verschillende partijen. Onze opdrachten voeren we met zorg en nauwkeurigheid uit. Daarom staat R.V. Bouw- en Timmerbedrijf in Dordrecht en omgeving bekend als een betrouwbare aannemer met een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

De werkzaamheden die R.V. Bouw- en Timmerbedrijf uitvoert

Van het vervangen van het glaswerk tot aan het renoveren van de badkamer en het toilet. R.V. Bouw- en Timmerbedrijf verzorgt een breed arsenaal aan timmer- en bouwwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven in Dordrecht en omgeving:

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op

Op onze website vindt u mooie afgeronde projecten en leest u meer over de werkzaamheden die wij met veel plezier uitvoeren. Heeft u na het zien van onze diensten vragen of interesse gekregen in een mogelijke samenwerking? Via onderstaande contactgegevens kunt u vrijblijvend (eens weg) contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

E-mail: info@rvbouwbedrijf.nl
Telefoon:
078 844 27 31
Mobiel:
06 212 484 63