ramen en deuren laten vervangen door bouwbedrijf

Hoe vindt u een betrouwbare aannemer? 3 tips!

Het renoveren of verbouwen van een huis is voor veel mensen op zichzelf al een stressvolle gebeurtenis. Door een betrouwbaar aannemersbedrijf in de hand te nemen kunt u uw zorgen echter tot het minimum beperken. Een goede aannemer zal voor u namelijk het gehele project coördineren. Zij nemen voor u de administratieve en praktische zaken uit handen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het regelen van bouwvergunningen, het bespreken van uw ontwerp met de architect en het inschakelen van diverse benodigde vakmensen. Ook maakt het aannemersbedrijf een haalbare planning en zorgen zij ervoor dat alle benodigde bouwmaterialen op tijd aanwezig zijn. Uw aannemer is dus cruciaal voor het slagen van het project. Om tegenvallende resultaten te voorkomen is het daarom erg belangrijk dat u een betrouwbare aannemer in de hand neemt. Dankzij deze 3 tips vindt u eenvoudig een betrouwbare aannemer!

1. Een betrouwbare aannemer zoeken: vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij het zoeken naar een aannemer is het verstandig om uw wensen met diverse aannemersbedrijven te bespreken. Wat is er mogelijk en welke ideeën moet u wellicht bijstellen? Hierna is het slim om bij ten minste drie bedrijven een vrijblijvende aannemer offerte op te vragen. Hiermee legt u ook direct uw wensen vast op papier en weet u wat u van de aannemer kunt verwachten. Een betrouwbare aannemer zal u, net als R.V. Bouw- en Timmerbedrijf, immers vooraf helder informeren over de omvang en uitvoering van alle werkzaamheden. Daarnaast geeft de offerte inzicht in de start en duur van de werkzaamheden en worden de garantiebepalingen vastgesteld. Ten slotte kunnen in de offerte wijzingen op het schriftelijke plan, helder en overzichtelijk worden vastgelegd. Zo komt u beide nooit voor verrassingen te staan.

2. Een goede aannemer vinden die met u meedenkt

Let bij het opvragen van offertes en het bespreken van uw wensen niet alleen op de prijs. Aangezien een  goede aannemer het hele project voor u uit handen neemt, is het ook belangrijk dat deze met u meedenkt en verantwoordelijkheid neemt. Wanneer er onverwachte complicaties optreden, wilt u immers dat de aannemer effectief handelt en altijd de klant in ogenschouw houdt. Kies daarom voor een aannemersbedrijf dat zichtbaar de klantbelevening centraal stelt. Ook moet er binnen het aannemersbedrijf voldoende kennis en ervaring aanwezig zijn. U wilt kortom dat er sprake is van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goedkoop kan immers duurkoop worden wanneer het project niet betrouwbaar gemanaged wordt.

3. Een aannemer gezocht en gevonden? Controleer de randvoorwaarden

Niet alleen wilt u een aannemer die het complete traject op een betrouwbare manier richting een goed eindresultaat leidt. Ook wilt u een aannemer vinden die de overlast voor u zoveel mogelijk beperkt. R.V. Bouw- en Timmerbedrijf is dan ook van mening dat een betrouwbare aannemer steeds zorgt voor een opgeruimde werkplek. Daarnaast hoeft u roken en harde muziek op de bouwplaats niet te dulden en is het belangrijk dat de aannemer zich aan de afgesproken werktijden houdt.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer en wilt u meer informatie? R.V. Bouw- en Timmerbedrijf staat voor u klaar! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.