Douchen bij verbouwing badkamer

Hoe kunt u douchen bij de verbouwing van uw badkamer?

Goed nieuws: u gaat de badkamer verbouwen. Eindelijk wordt deze belangrijke ruimte helemaal naar uw wensen ingericht en kunt u na de verbouwing genieten van een nieuwe badkamer. Dat is fijn, want gemiddeld brengen we bijna 2 jaar van ons leven door in de badkamer. Dan mag het dus ook wel een mooie ruimte zijn! Het lastige van zo’n verbouwing is helaas wel dat u tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw eigen douche. In dit artikel delen we 4 tips waarmee u dit probleem kunt oplossen.

Waar douchen bij de verbouwing van uw badkamer?

Heerlijk dat de badkamer verbouwd wordt, maar waar kunt u nu genieten van een douche tijdens de verbouwing van de badkamer? Wanneer het aannemersbedrijf druk bezig is en alles onder het stof ligt of tijdelijk niet werkt, kunt u thuis niet douchen. Wanneer dat een periode niet kan is dat erg vervelend. Zeker als u samen met een gezin woont kan het een hele opgave zijn om hier een goede oplossing voor te bedenken. Gelukkig zijn er een aantal opties waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht.

1.     Familie

De fijnste oplossing is voor veel mensen toch wel douchen bij familie. Deze mensen kent u en u komt er wellicht regelmatig over de vloer, waardoor het niet gek voelt om te vragen of u bij hen gebruik mag maken van de douche. Daarnaast is het fijn dat, wanneer u met gezinsleden langsgaat, niemand zich ongemakkelijk voelt omdat iedereen bekend is met elkaar. Als ze dicht in de buurt komen kan dit een fijne oplossing zijn.

2.    De buren

We zijn allemaal bekend met de perikelen die een verbouwing met zich meebrengt. Zo ook uw buren. Als u een goede band met de buren hebt, kunt u prima vragen of u een aantal keer gebruik kan maken van de douche. Wellicht voelt u zich niet prettig bij het idee dat u te veel gebruik maakt van de gastvrijheid van uw buren. In dat geval kunt u een aantal keer gebruik maken van een douche bij de buren en daarnaast ook een aantal keer bij uw familie gaan douchen, bijvoorbeeld.

1.   De sportschool

Is douchen bij familieleden of bij de buren geen optie? In de sportschool zijn altijd douches aanwezig, waardoor u na een fijne sportsessie gebruik kunt maken van de douchefaciliteiten. Daarnaast is het in de sportschool niet vreemd als u naakt onder de douche stapt (wat in het zwembad bijvoorbeeld wel het geval kan zijn). Dus u kunt er net zo uitgebreid douchen als u thuis zou doen.

Andere opties

Er zijn natuurlijk nog meer opties mogelijk als het gaat om douchen bij de verbouwing van de badkamer. U kunt bijvoorbeeld douchen bij vrienden of in het zwembad. Bent u nog op zoek naar gedegen advies voor de verbouwing van de badkamer? Neem dan vooral contactmet ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.