Opbouw met openslaande deuren - R.V. Bouw- en Timmerbedrijf

Op zoek naar een aannemer in Dordrecht? Dit hebben wij u te bieden!

Droomt u van meer ruimte in uw woning? Meer licht op de zolder of een dakkapel voor een ruimere slaapkamer? Wanneer u in de regio Dordrecht woont, is het slim om een aannemer uit Dordrecht te kiezen. R.V. Bouw- en Timmerbedrijf is uw partner voor betrouwbaar advies en een degelijke uitvoering. Maar voor welke klussen kunt u precies bij ons terecht?

1. Aanbouw of opbouw

Een aanbouw is een verruiming van uw woning op de benedenverdieping. Zo kunt u een mooie serre aan uw huis vastplakken, maar een vergroting van uw woonkamer of keuken is natuurlijk ook een optie. Bij een opbouw vindt de vergroting plaats op de verdieping van uw woning. Het uiterlijk en de indeling van de aanbouw of opbouw zijn geheel afhankelijk van uw wensen en de situatie ter plaatse. Maar wat het ook wordt, het levert altijd een grote meerwaarde op voor uw woongenot en de waarde van uw woning.

2. Dakkapellen en dakramen

Wilt u onder het pannendak meer ruimte creëren, dan is een dakkapel een goede optie. In zowel kunststof als hout kunt u een dakkapel laten plaatsen waarmee de bestaande ruimte in één klap flink vergroot wordt. Bijkomend voordeel is ook de extra hoeveelheid licht die naar binnen valt. Bij een dakraam vergroot u niet zozeer de ruimte als wel het ruimtelijke gevoel. Er valt direct meer licht binnen en een ‘opgesloten’ gevoel behoort tot het verleden.

3. Badkamer of toilet

Het plaatsen en renoveren van badkamers is een bekende klus voor ons. U geeft aan wat uw wensen zijn en samen kijken we dan naar de beste indeling van uw nieuwe badkamer. Ook voor advies over de beste producten bent u bij ons aan het juiste adres. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen het toilet aan te pakken. Wilt u beide tegelijk vernieuwen, ook dan zijn wij u graag tot hulp.

4. Kozijnen, ramen, deuren en beglazing

Het kan zo zijn dat u op een andere plek een opening wilt creëren voor ramen of deuren. En natuurlijk zijn bestaande zaken soms ook gewoon aan vervanging toe. Of u nu gaat voor hout of kunststof, alles is bij ons mogelijk. Wilt u alles ook beter beveiligen? Geen probleem, wij geven u graag passend advies over de mogelijkheden. Natuurlijk leveren we niet alleen de kozijnen, maar ook de beglazing.

5. Wanden en plafonds

Wanden en plafonds worden bij een renovatie vaak verplaatst of doorgebroken voor een nieuwe indeling. Het leidingwerk wordt dan weer netjes weggewerkt en indien gewenst kunt u ook gelijk de isolatiewaarde van uw woning laten verbeteren. Natuurlijk zorgen we ook dat de draagconstructie van uw woning intact blijft, zodat u ook na de klus veilig woont.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Staat uw droomverbouwing niet vermeld? Neem eens contact op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.