Over ons

R.V. Bouw- en Timmerbedrijf is een ervaren aannemersbedrijf gevestigd in Dordrecht. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning. We staan bekend om onze goede prijs- kwaliteitverhouding en ons professioneel afgeleverde werk.

Voor ons staat u als tevreden klant centraal. Wij zijn flexibel, oplossingsgericht en denken graag met u mee om een voor u zo goed mogelijk eindresultaat te verkrijgen.
We zijn gewend om op plaatsen te werken waar gewoond of gewerkt wordt. We werken met weinig overlast en laten de werkplek altijd schoon en netjes achter.

Tijdens de uitvoering verzorgen wij voor u de gehele coördinatie tussen verschillende disciplines, zoals: timmerwerk, metselwerk, stukadoorswerk, constructiewerk, elektrawerk, dakbedekking, loodgieterswerk, schilderwerk en glaswerk.
Zo heeft u bij R.V. Bouw- en Timmerbedrijf altijd één aanspreekpunt, zodat de lijntjes kort blijven en u als klant maximaal wordt ontlast. Uiteraard verlenen wij de noodzakelijke service en nazorg als blijkt dat er toch iets niet in orde is.

R.V. Bouw- en Timmerbedrijf staat voor u klaar. We komen graag langs om u te adviseren en om u een vrijblijvende offerte aan te bieden.